Banery

Wyraź swoje zdanie o pracy ARP S.A. - wypełnij ankietę

«kwiecień 2017»
P W Ś C P S N
Brak wydarzeń w wybranym okresie
Wszystkie wydarzenia

Banery

615 wejść
2017.04.20 12:22

Data

23.04.2017

Zmiana wielkości czcionki

Baner

Ponad 78 mln złotych dofinansowania na badania i rozwój na Pomorzu - wybrano projekty złożone w konkursie w Poddziałaniu 1.1.1 RPO WP

Pomorskie firmy i jednostki naukowe otrzymały dotacje unijne na realizację projektów o charakterze badawczo - rozwojowym w ramach POddziałania 1.1.1 "Eskpansja przez innowacje - wsparcie dotacyjne". Dofinansowanie w wysokości ponad 78 mln złotych otrzymało 30 projektów o łącznej wartości prawie 130 mln złotych.

Spektakularny sukces Trójmiasta na Gali CEE Awards 2017

2017.02.03
Tytuł najbardziej dynamicznie rozwijającego się miasta dla Aglomeracji Trójmiejskiej a dla Gdańska główną nagrodę za inicjatywę roku w sektorze publicznym przyznało międzynarodowe jury CEE Shared Services and Outsourcing Awards 2017. Uhonorowano również trójmiejskie firmy z sektora Business Services. Łącznie pięć nagród odebrała reprezentacja  Województwa Pomorskiego podczas uroczystej Gali, 2 lutego 2017 roku w Warszawie.

Swarovski otwiera globalne centrum usług w Gdańsku

2017.02.02
Swarovski – od 1895 roku czołowy producent szlifowanego kryształu na świecie, którego wyroby nie tylko dodają blasku i prestiżu biżuterii, zegarkom oraz akcesoriom odzieżowym, ale także błyszczą na pokazach haute couture i jako elementy nowoczesnych artykułów oświetleniowych – otwiera w tym roku nową siedzibę w Gdańsku. To tu w ciągu najbliższych kilku lat, w zgodzie z wartościami firmy, powstanie globalne centrum usług Swarovskiego.

Wspierane

wspieranePublikacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej